Skål för ett banbrytande nytt recept: PowerCocktail

Fitline
Jan
22

Det råder Happy Hour i FitLines cocktailbar! Vårt senaste tillägg till menyn: nya FitLine PowerCocktail. Det är ett 2-i-1-paket som bidrar med energi och koncentration samtidigt som den bidrar till immunsystemets normala funktion.

Vad är nytt?

Vi kan man säkerhet säga att PowerCocktail hör hemma bland de allra vanligaste kosttillskotten. Den lanserades för första gången 2008 och har sedan dess rankat högt bland de mest populära valen på FitLines produkt-meny. Men vad är det som är nytt med receptet? Låt oss förklara. Nya PowerCocktail innehåller ett väldigt stort antal sekundära växtföreningar, som till exempel polyfenoler, som går att hitta i frukt och grönsaker. Med flertalet extrakt från bär, frukter, grönsaker, örter, och kryddor innehåller vår nya PowerCocktail gott om naturliga polyfenoler. Kostillskottet är en unik kombination av bioaktiva mikronäringsämnen, så som vitaminer, spårämnen och högt biotillgänglig kurkumin. Dessutom innehåller den lösliga och olösliga fibrer från frukt, grönsaker och sädesslag, och även levande mjölksyrabakterier. Som alltid stödjer vårt exklusiva Närings Transport Koncept (NTC®) ett optimalt näringsintag. Med en-portionspåsar och ett pulver som blandas till en fruktig drink när det blandas med vatten, är PowerCocktail lätt att dosera och hantera, oavsett vart du befinner dig.

 

Vetenskapen bakom vårt nya PowerCocktail-recept

Det förbättrade receptet är ett resultat av banbrytande forskningsrön och kundinsikter. I föregående version av PowerCocktail hade vi redan polyfenoler i åtanke så långt det var tekniskt möjligt.

I planeringsfasen försökte vi komma fram till en balanserad och varierad kost för produkten. Därför har vi inte endast valt en hög dos av ett enstaka växtämne, utan istället har vi valt en stor mängd olika polyfenoler från, vad vi menar är viktiga extrakt från olika frukter och grönsaker.

 

Vår avsikt? Att alltid leta efter ett sätt att förbättra våra produkter!

Det ursprungliga konceptet hos PowerCocktail var att kombinera fördelarna i två andra Fitline-kosttillskott: Activize Oxyplus för energi och koncentration, och Basics som bidrar till immunsystemets normala funktion.

Det nya receptet är nästa logiska steg, förklarar Dr. Kühne: ”Naturligtvis innehåller den nya PowerCocktail alla beprövade och testade ingredienser som vi har använt i åratal. Genom att addera en speciell kombination av de bästa extrakten från bär, frukt, grönsaker, örter och kryddor som erbjuder hela spektret av vad vi anser vara de mest kraftfulla polyfenolerna och andra sekundära växtföreningar, är vi trogna FitLine-produkternas fundamentala koncept: att alltid förbättra våra nuvarande och beprövade produkter.”

1: Rik på vitamin B6 – bidrar till normal energiomsättning. Med vitamin B2 (riboflavin) och B3 (niacin) – bidrar till att minska trötthet och utmattning.

2: Vitamin B6 (pyridoxin), vitamin B12 (kobalamin) och C-vitamin – bidrar till normal psykologisk funktion. 

3:  Rik på C-vitamin och selen – bidrar till immunsystemets normala funktion.

4: Rik på vitamin B6 och C-vitamin – bidrar till normal energiomsättning.

 

Har du redan provat nya PowerCocktail? Låt oss höra vad du tycker i kommentarsfältet!

PowerCocktail Junior har även fått en uppdatering. Håll ögonen öppna för mer information inom kort!

Kommentera

Kommentera


  • Föregående
    Ett smart val är att kickstarta 2020 med Shape Challenge
  • Nästa
    ”LISTs Internationella Pris för Bioinnovation” tilldelas forskning på avokados potentiella roll inom cancerbehandling.