PM We Care - Sätter nya rekord för att hjälpa barn

PM we care
Nov
02

2019 har nått sitt slut och så även årtiondet. Det är dags att stanna upp, se tillbaka och reflektera över hur långt vi har kommit. 2003 anslöt sig  PM-International till barnhjälpsorganisationen World Vision. Redan då vart målet detsamma som idag: att ge tillbaka och stödja barn och bygga en bättre framtid.

Nu 16 år senare är PM International världens största sponsor till World Vision, och tack vare insatsen och stödet från våra kunder och Teampartners, har vi nått vårt mål och slagit nytt rekord. På vår årliga Julgala och Leadership Weekend i Alpbach, Österrike, tillkännagav PM Charity Ambassadören, Vicki Sorg den högsta årliga donationen någonsin i PM We Cares historia. År 2020 kommer vi att stötta World Vison med 842,400 € och sponsra 500 nya barn!

Under överlämningen av checken tog Vicki tillfälle i akt till att tacka, inte bara de 1000 deltagande ledarna i Alpbach, utan även alla de som finns där ute som bidrar till PM We Care genom att använda FitLine Produkterna. Kom ihåg att varenda FitLine produkt som säljs ger barn en ”Hour of life” och en bättre möjlighet för framtiden.

 ”Alla barn har rätt till att utvecklas på bästa möjliga sätt, och genom att göra det vi älskar varje dag, ta med våra produkter och affärsmöjligheter ut i världen, kan vi göra skillnad. Tillsammans med vår partner World Vision kan vi hjälpa barn och deras familjer till att få en bättre framtid. På så vis gör vi världen till en bättre plats, steg för steg. Jag är så glad och priviligierad som får vara en del av detta tillsammans med er och jag är tacksam för att alla ni är med och bidrar till PM We Care, säger Vicki.

Vad används egentligen pengarna till?

Donationerna stöttar 2300 fadderbarn, deras familjer och hela samfundet runt om i världen. De ger medicinsk vård och rent vatten till undernärda barn i vårt regionala utvecklingsprojekt i Bundi, Indien. De stöttar World Visions WASH (Water, Sanitation and Hygiene) – projekt i Ghana som även är ett stort tema för PM We Care under 2020. De främjar små familjers arbete i Mongoliet. Dessutom hjälper de att förbättra utbildningserbjudandet för grundskolor i Indonesien och så mycket mer.

Att hjälpa 11 000 människor i Peru

Vicki tillkännagav även en annan milstolpe på julgalan från 2020 stödjer PM-International ytterligare ett utvecklingsprojekt med 500 fadderbarn i Los Libertadores i de peruanska Anderna. Detta långsiktiga regionala utvecklingsprojekt med en löptid på cirka 15 år genomförs tillsammans med lokalbefolkningen. Fokus ligger på utbildning samt inkomstfrämjande och utvecklingsåtgärderna gynnar cirka 11 000 människor. Vi kommer snart att publicera mer om detta projekt här på bloggen. 

Framtidsutsikt: 5000 fadderbarn innan 2023

Under de senaste 26 åren har PM-International donerat totalt 4,2 miljoner euro till välgörenhetsändamål. Detta skulle aldrig vara möjligt utan hjärtligt och generöst stöd från våra kunder och teampartners. Därför vi vill tacka er av hela våra hjärtan och vi kommer att fortsätta att dela vår framgång. Under kommande tre år vill vi öka det totala antalet av våra fadderbarn till 5 000. Detta ger oss möjlighet att påverka över 700 000 liv positivt och sprida fler leenden i världen.

Kommentera

Kommentera