Nya PowerCocktail Junior: Våga utforska!

Fitline
Jan
22

För att växa och utvecklas behöver vår unga generation en stor och balanserad mängd näring från, tidig ålder, ända fram till tonåren. Men i en verklighet med stressade föräldrar och små barn som brukar vara kräsna när det kommer till mat, blir det ofta en stor utmaning att tillgodose näringsbehoven.

FitLines grundläggande konceptet är att alltid förbättra våra nuvarande, beprövade och testade produkter. Detta gäller också optimeringen av vår FitLine PowerCocktail Junior. Det förbättrade receptet är ett resultat av forskning och kundinsikter.

Vad är nytt?

Det förbättrade receptet är det som tar PowerCocktail till nästa dimension. Det förlitar sig på sekundära växtföreningar som naturliga polyfenoler från högkvalitativa bär, frukter, grönsaker, öret och kryddor. Kosttillskottet är en speciell kombination av vitaminer och mineraler inklusive kalcium, som är nödvändigt för normal benstomme. Mycket viktigt: FitLine PowerCocktail Junior är sockerfri och innehåller inte någon gluten eller konserveringsämnen!

Men det är inte allt! Låt oss ge ordet till PM-Internationals vetenskapschef dr. Tobias Kühne: ”Under utvecklingen av PowerCocktail Junior kunde vi integrera viktiga mikronutrienter, som inte har varit möjligt i tidigare versioner på grund av tekniska begränsningar, så som vår kurkumin med högre biotillgänglighet. Dessutom har vi kunnat förbättra vårt Närings Transport Concept (NTC®) ännu mer, genom att använda en speciell ayurvedisk sammansättning av örter, som vi också använder i vår PowerCocktail.”

Föresten, kan jag inte bara ge FitLine PowerCocktail till hela mina familj?

FitLine PowerCocktail Junior är enskilt anpassad för barnens behov under deras tillväxtperiod. Den PowerCocktail speciellt framtagen för FitLines yngre fans – utan det uppiggande guaranaextraktet, som kanske hade fått dem att klättra på väggarna, och lite till.

 

Älskar smaken

Naturligtvis spelade även smaken en stor roll i utvecklingsprocessen, då endast ett gott smakande kosttillskott kommer att användas i det långa loppet. FitLine PowerCocktail Junior blir till en fruktig dryck med mycket god apelsin- och äppelsmak när den blandas med vatten. FitLine Optimal-Set med PowerCocktail Junior förser hela din familj med allt de behöver, från morgon till kväll.

Har din familj redan provat den nya FitLine PowerCocktail Junior? Låt oss vet vad du tycker i kommentarsfältet.

 

Kosttillskott skall ej användas som ersättning för en varierad och balanserad kosthållning och en hälsosam livsstil.

Kalcium är nödvändigt för att barns benstomme ska växa och utvecklas normalt

 

Kommentera

Kommentera


  • Föregående
    Ett smart val är att kickstarta 2020 med Shape Challenge
  • Nästa
    ”LISTs Internationella Pris för Bioinnovation” tilldelas forskning på avokados potentiella roll inom cancerbehandling.