Nya FitLine skin Hydrating-shot Ansiktsmask

Fitline
Jun
15

Ge dig själv en shot och visa upp din skönhet!

En fullspäckad vardag, mycket resor eller sena kvällar? Mycket av det som är spännande för dig kan vara stressande för din hy. Lägger vi dessutom till luftföroreningar och genetiskt åldrande så kan synliga ålderstecken börja visa sig.

Nyckeln till att skydda vår hud mot förtidigt åldrande är att se till att den är ordentligt återfuktad och får tillgång till de näringsämnen den behöver för att se så bra ut som möjligt. Nya FitLine skin Hydrating-shot Ansiktsmask ger huden den där extra fuktighetsboosten. Den är det perfekta tillskottet till din skönhetsrutin tillsammans med 4ever eller Q10 Oxy Repair Face.

Skönhet innifrån och ut

Anja Wunder, Director Cosmetics på PM-International förklarar: ”Under hela 2019 har hudvård och skönhet varit ett stort ämne för oss, med ett mål i åtanke: att försörja cellerna med aktiva ingredienser inifrån med vår FitLine Beauty och utifrån med våra FitLine hudvårdsprodukter. På så sätt kan vi erbjuda en helhetslösning inom hudvård för synligt märkbara och konkreta resultat”.

 

Nya Hydrating-shot Ansiktsmask gör det där lilla extra för att hålla din hud skinande och strålande. Ansiktsmasken innehåller en unik kombination av aktiva ingredienser: Våra 3 shots för fukt, anti-aging och antiglykering. Tack vare vårt exklusiva näringstransportsystem; NTC®, transporteras dessa mycket biotillgängliga ämnen snabbt och direkt till våra hudceller. 

Shot 1 för fukt: Hyaluronsyra

Hyaluronsyror med hög, medelhög och låg molekylvikt ger intensiv fukt även till de djupare hudskikten. De lämnar din hud fuktig och hjälper till att öka dess motståndskraft och elasticitet.

Shot 2 för anti-aging: Edelweiss växtstamceller 

Stamceller i huden är ansvariga för hudförnyelse och regenerering. När vi blir äldre bromsas den här förnyelseprocessen, linjer och rynkor blir mer synliga. Av uppenbara moraliska skäl använder vi inte mänskliga stamceller i våra produkter. Istället, och för första gången någonsin i FitLine skins historia, använder vi innovativ växtstamsteknologi. Edelweiss-växtstamceller från certifierad organisk odling stödjer hudens egen regenereringsprocess och säkerställer maximalt resultat.

Shot 3 för anti-glykering: Isoquercetin

Forskning visar att vissa typer av socker reagerar kemiskt med kollagen i vår hud. Detta kan leda till för tidig rynkbildning. Den vegetabiliska bioflavonoiden isoquercetin hämmar denna process och främjar hudens elasticitet. 

 

En lyxig spabehandligt, hemma hos dig

Ärligt talat, är det inte dags att skämma bort dig själv med en bra ansiktsmask för verkligt välbefinnande och som lite vardagslyx? Allt du behöver göra är att luta dig tillbaka, njuta och låta de unika ingredienserna göra sitt. 

Tygmasken är inte bara superenkel att använda och undviker spill (Hej, spa-tid på soffan!), den ger även en värmande effekt. Som ett resultat öppnas hudens porer. Detta medför att de aktiva ingredienserna kan tränga igenom din hud snabbare och mer effektivt och samtidigt förhindra dem att förångas.

 

Tänk på dig själv och miljön.  

Hydrating-shot Ansiktsmask är fri från konserveringsmedel och obestrålad tack vare separat lagring av duk och serum. Tygmasker bestrålas ofta för att förhindra utveckling av bakterier. Hydrating-shot Ansiktsmasken aktiveras av dig precis innan du använder den. 

Masken är dessutom glutenfri, vegansk och fullständigt biologiskt nedbrytbar.

Kommentera

Kommentera