"Keep it simple!" - 2 regler för framgångsrik tillväxt

PM International
Mar
08

Att bygga ett nytt företag kan medföra att det dyker upp farthinder. Ofta följs en stark startfas av en stilla period där man hamnar i ett hanteringsläge. Detta gäller inte för Christian Kröncke (39). Tidigare arbetade han som polis fram tills att han beslutade att han behövde en förändring. I dag, tio år efter att han gick med i PM-International och kvalificerat sig till Platinum President's Team, är han en framstående Leader of Excellence och du hittar honom bland de 25 mest framgångsrika distributionspartnerna i PM-International. Även om han från början var expert på att förvalta, har han förstått att nyckeln till att undvika att avstanna i utvecklingen är att leda sitt team explosivt framåt. Enligt Christian finns det två enkla regler för hur du kan öka ditt företag och han gillar att dela dessa med oss. Nyckelordet är helt enkelt "Håll det enkelt"!

 

Regel #1: Det finns inga problem i Network Marketing som inte kan lösas med nya förstalinjer

Du kommer säkert att möta utmaningar på din resa med PM. Du kommer förmodligen flera gånger upptäcka att Team Partners startar med en business men snabbt faller ur igen. Detsamma gäller för kunderna. Men i själva verket är det inte ett problem, det är bara så verksamheten fungerar. Det är viktigt att komma ihåg: om du har hittat din arbetsmetod som fungerar för dig, håll fast vid den. Vi vet att inskrivning av nya första linjer fungerar. Allt vi gör börjar med sponsring eftersom registreringar leder till prenumeranter. Prenumeranter leder till försäljning och i slutändan leder omsättningen till inkomst.

 

Om du leder ett team, gör det från en stark position. Det betyder dock aldrig att du ska försumma dina egna sponsoraktiviteter. Den standard du vill ha från ditt team måste du visa att du är villig att prestera själv.

 

 

Regel #2: En kund är en kund, en Team Partner är en Team Partner

Gör skillnad på kunder och Team Partners och se till att tillgodose allas individuella behov. Kundservice är enkelt. Kunderna är intresserade av produkterna och förväntar sig att se resultat. FitLine-produkter är av hög kvalitet och är de mest pålitliga verktygen i detta fall. När allt kommer omkring känner och upplever kunder över hela världen resultat varje dag och har gjort det under de senaste 25 åren.

Även om varje Team Partner vanligtvis börjar som konsument bör du undvika att förvandla dina kunder till Team Partners. Naturligtvis har varje kontakt och varje kund potentialen att bli ditt nästa President Team, men målet är inte nödvändigtvis att få så många människor som möjligt. Var en stark ledare. När du skiljer mellan kunder och Team Partners är det lättare att ta tag i din nya affärspartner och hjälpa dem att lyckas och de kan bli en pelare i ditt företag.

 

Det är dessa två enkla regler som har hjälpt Christian att göra hans verksamhet så mycket mer än bara ett företag. Han säger: ”Business betyder personlig frihet för mig. Jag tycker om livet med min familj, min fru och två barn. Vi tycker om detta och det är därför jag arbetar med PM. Personlig frihet kommer ofta med ekonomisk frihet och det är exakt vad som är möjligt med Network Marketing."

 

Kommentera

Kommentera


  • Nästa
    Gör ett friskt karriärval med PM-International