Inblick i PM-Internationals Europe Tour – 1 700 FitLine-hjärtan slår tillsammans

PM International
Oct
25

Vad händer när en fantastisk grupp av rekordmånga Team partners från hela Europa samlas på Kroatiens vackra Adriatiska kust, i Šibenik? Detta året, fick jag en exklusiv inblick i Europe Tour 2018, och låt mig berätta; det är allt du kan förvänta dig av en upplevelse som denna och mycket mer. Den här gången är det inte ”Det som händer i Kroatien, stannar i Kroatien” – För jag vill dela med mig av vad som verkligen hände! De fem hotellen i Amadria Park stod som värdar för PMs Team partners, vars hårda arbete gjorde det möjligt för dem och deras familj att vara en del av detta år europeiska reseprogram. På ankomstdagen var det en fantastisk syn att få se PM- och FitLine-bilar fylla resortens parkeringsplatser. Det kändes verkligen som hemma. FitLine-resväskor rullade ner till receptionen där alla välkomnades med den för eventet officiella blå t-shirten. De första ankomstsbilderna strömmade in på Facebooks och Instagrams flöden. Vi fick till och med se FitMojis vid några tillfällen. Det var varmt men inte fuktigt, med temperaturer runt 23 grader. Ingenting stod i vägen för en oförglömlig semester. Välkomstfesten på söndagen för 1 700 gäster på klubben En Vogue, precis vid vattenkanten vid havet, sparkade igång allt.

Promenader längs Kroatiens vägar och segling mot solnedgången

Team partners spenderade de kommande 5 dagarna genom att slappna av på stranden eller vid poolen, smutta på cocktails vid strandbaren, delta i olika sportaktiviteter och ta del av resor till Kroatiens pittoreska kuststäder, Zardar, Split och Trogir. PM We Care-tröjorna, FitLine-påsarna och t-shirtarna tog sig fram genom historiska städer, nerför små och smala gränder, och förbi trevliga caféer.

På tisdagen tog 4 båtar 645 passagerare ut för en 6-timmar lång kryssning på det adriatiska havet. Team partners hoppades i det klarblåa vattnet halvvägs genom resan för att svalka sig och fick efteråt njuta av havsinspirerad buffet samtidigt som de bokstavligen seglade mot en vacker solnedgång. Andra besökte den närliggande nationalparken Krka, för att gå i Winnetous fotspår (delar av filmen spelades in här) och hoppa i de turkosa bassängerna omringade av vattenfall. Naturlig skönhet när den är som bäst!

Work Hard, Play Hard

Det är otroligt lätt att kombinera arbete och nöje. Faktum är att detta är en del av PM-Internationals kultur. Det är därför självklart att våra Team partners tog vara på möjligheten att träffa nya människor, nätverka, dela erfarenheter och råd, för att få en så bra grund för sin business framtida tillväxt. Businessmötena, SCANLEAD (Skandinaviens ledare) och DACHL (ledare från Tyskland, Österrike, Schweiz och Luxemburg) presenterade en plattform för livliga diskussioner. Drinkar vid poolen eller avslappning på stranden var exempel på lediga och avslappnade tillfällen att få kontakt med andra.

Skörda frukterna av sitt hårda arbete

Alla Team partners på vår Europe Tour visste vad de gjort för att få möjligheten att delta. Det var en välförtjänt belöning för deras hårda arbete. ”The White Party” som är en tradition för alla PMs reseprogram, avslutade vår spektakulära Europe Tour.

Se höjdpunkterna från resan här:

https://youtu.be/ZqaONtxAI2o

 

Kommentera

Kommentera


  • Föregående
    ”LISTs Internationella Pris för Bioinnovation” tilldelas forskning på avokados potentiella roll inom cancerbehandling.
  • Nästa
    PM-International stöttar sina Powerkvinnor – 4 frågor till den arbetande 6-barnsmamman, Kerstin Marent