Hur man kommer tillbaka på rätt spår efter julhelgen

Fitline
Jan
18

Det är dags att inse fakta: julen är officiellt över och visst var det trevligt? Vi hoppas att du tog dig lite tid att koppla av med dina nära och kära, äta dina julfavoriter och bara leva i stunden, för det är vad semestern är till för. Även om det är underbart att titta på julfilmer och äta sin egen vikt av mormors populära julbord, så är det bra att komma tillbaka till vanliga rutiner efter semestern. Försök att se det som en möjlighet: Januari är den perfekta månaden att utvärdera dina vanor och göra din kropp extra bekväm. Vi har sammanställt fem tips för att hjälpa dig nå dina träningsmål 2019:

 • Börja sakta att jobba dig tillbaka.

Ha realistiska mål, planera måltider och träningspass - och håll fast vid dem! Försök att inte göra dina mål till en extra stressfaktor. Kanske slog du till med det god lite väl mycket men du hade kul medan det varade, eller hur? Släpp det och ge dig tid att komma tillbaka.

 • Ge plats åt nya rutiner.

Rutiner är vad som gör att vanor håller, så varför inte börja det nya året med vårt 14-dagars FitLine D-Drink-program för en normal lever * och makronäringsämnesomsättning **? Dessutom bidrar zink till normal kognitiv funktion samt upprätthåller normal hud, hår och naglar. Ta en paus från vardagen och njut av denna goda, gröna dryck som kan skryta med att innehålla högkvalitativa naturliga ingredienser, såsom broccoli-extrakt, marijuanatistel och lök. NTC stöder optimalt näringsintag och om du har några nyårslöften så är D-Drink den perfekta förberedelsen!

 • Spendera tid i köket.

Det handlar inte om att göra tråkig mat. Målet är att hälsosamma och välsmakande måltider blir en rolig del av rutinen. Tänk grönsaker, proteiner, hälsosamma fettsyror och "långsamma" kolhydrater - och en liten bit mörk choklad när den söta drycken triggar dig. Behöver du inspiration? Ta en titt på våra enkla frukost och lunchrecept!

 • Svettas.

Regelbunden träning är en otrolig humörförstärkare, vilket ger dig den energi du behöver för att anpassa din vardag. Fortfarande inte övertygad? Kolla in våra motivations- och FitLine Shape-träningtips för att få dina muskler att pumpa!

 • Lägg dig i tid.

Att börja det nya året med en ordentligt nystart är mycket lättare när du känner dig utvilad. Försök att gå och lägga dig och vakna i tid för att hjälpa din kropp att komma tillbaka till jobbet eller skolan.

Har du något hemligt recept för att komma tillbaka på rätt spår efter julhelgen?

* Kolin hjälper till att bibehålla normal leverfunktion. ** Krom bidrar till normal omsättning  av makronäringsämnen.

 

 

Kommentera

Kommentera


 • Föregående
  Enkla tips på bra yogarutiner från PM, för en god natts sömn
 • Nästa
  PM-International donerar över 1 miljon euro till barn