Hur FitLine Hair+ fungerar

Fitline
Sep
29

Låt oss prata om håret

Hår är mer än bara "hår". Sedan tidens gryning har håret inte bara varit funktionellt utan också dekorativt. Att ha en frisk och vacker frisyr har blivit allt viktigare i nästan alla historiska perioder, i alla kulturer.

Idag är håret lika kärt som förr. En intressant vinkel är den psykologiska funktionen. Som en form av identitet, sänder håret starka signaler om personlighet och tro. Ett friskt och vackert hår stärker självförtroendet så det är ingen överraskning att håravfall är ett frustrerande problem. De som upplever håravfall kan förmodligen relatera till detta. Tyvärr står nästan alla inför denna utmaning någon gång.

Både män och kvinnor lider av håravfall av olika skäl:

  • Ärftligt håravfall drabbar oftast män. Gradvis blir håret tunnare.
  • Female Pattern Hair Loss (FPHL) uppstår vanligtvis efter puberteten och drabbar upp till 50% av kvinnor vid 50 års ålder. Till skillnad från ärftligt håravfall hos män, är FPHL vanligtvis inte fläckvis, men är mer diffus och kännetecknas av minskad hårvolym.
  • Tillfälligt håravfall är främst en fråga om dålig timing. Detta beror på förändringar i hårväxtcykler. Många folliklar befinner sig i en vilofas samtidigt, vilket minimerar mängden synligt hår.
  • Andra vanliga orsaker till håravfall är hormonell obalans, stress, graviditet och förlossning, en obalanserad diet (järnbrist, lågproteindiet), kosmetiska procedurer (hårfärgning, stylingprodukter, tät hårflätning) eller specifika ämnen och sjukdomar.

 

De flesta av dessa orsaker är oundvikliga. Det finns fortfarande några enkla knep som du kan inkludera i din dagliga rutin för att bekämpa "dåliga hårdagar". När allt kommer omkring är hår en viktig del av vår identitet.

Så vad kan du göra?

  • Fokusera på helhetslösningar: FitLine Hair + -paketet (fas I och fas II) består av ett kosttillskott som ska drickas och en kosmetisk produkt som ska appliceras i hårbotten. Det innovativa setet levererar näringsämnen av hög kvalitet inifrån och stimulerar tillväxten av hårsäckar naturligt och direkt utifrån. Tack vare microSolve®-tekniken visar den innovativa formeln med rena växtbaserade ingredienser som vegetabiliska oljor och antioxidanter, en god biotillgänglighet både inifrån och ut.

 

  • Skönhet kommer inifrån! Ge näring till ditt hår med FitLine microSolve Hair +, som ger näringsämnen för tjockare och mer glansigt hår [1] [2].

 

  • Behandla hårbottnen och håret med försiktighet. En mild hårbottenmassage när du använder FitLine microSolve med Hair + ökar den naturliga stimuleringen av folliklarna.

 

  • Tvätta, styla och kamma håret försiktigt med rätt produkter.

 

  • Se till att du förser din kropp med alla nödvändiga näringsämnen. Exempelvis ger FitLine Optimalset dig värdefulla näringsämnen från morgon till kväll [3].

 

 

[1] Biotin bidrar till att bibehålla normalt hår

[2] Zanzottera et al., J. Cosmo Trichol 2017,3:2DOI>10.4172/2471-9323.1000121

[3] Det exklusiva näringstransport konceptet NTC® transporterar alltid näringsämnena dit de behövs, exakt när de behövs – på cellnivå, inifrån och ut.

 

Kommentera

Kommentera