Håll dig frisk under semestern

Lifestyle
Jul
27

När du är på resande fot kan det vara en utmaning att hålla sig till sina vanliga rutiner, oavsett om det är en affärsresa eller privat. Hur många gånger har vi inte avslutat vår semester med några extra kilo? Det beror på att det är så mycket svårare att fatta smarta och hälsosamma beslut när du befinner dig i en okänd miljö. Här följer några tips om hur du kan hålla dig sund och frisk när du reser!

Perfekt förberedd innan det bär av

Packa smart: Organiserad packning och perfekta förberedelser är första steget mot att hålla dig frisk medan du är på semester. Kom ihåg vad som är en del av din dagliga rutin, till exempel FitLine PowerCocktail och Restorate. Portionsförpackningar är extra bra när du reser - fyll din resväska med så många du behöver! När allt kommer omkring så startar du inte dagen utan PowerCocktail och kvällen blir bara så mycket bättre med Restorate.

Gör din läxa: Med ett ökande antal hälsosamma livsmedelsbutiker och näringsmedvetna restauranger är det inte något problem att blicka framåt lite. Om du behöver en matguide dit du åker till finns det troligtvis på internet. Kolla in det innan du åker och kanske kan du skapa en lista över de platser som uppfyller dina behov.

 

Under flygresan

I största mån bör man försöka undvika processade livsmedel. Vi inser att de flesta människor inte har tid att förbereda en hälsosam måltid att ta med på planet och även om det gjordes så skulle det säkert stoppas i säkerhetskontrollen ändå. Varför bry sig om detta på din resa? Något som är enklare och bekvämare (åtminstone för kortdistansflyg) är att välja något från vårt sortiment av barer när du är på språng. Vad sägs om en vit Choco-Slim, Choco-Slim eller en Protein-bar? De hjälper till att mätta magen fram till nästa hälsosamma måltid.

På plats

Tillaga dina egna måltider: Ta dig tid att förbereda dina måltider om du bor på en plats med eget kök. Det kan vara ett bra sätt att koppla av och på semester har du ofta tid till att just koppla av. Inkludera gärna barnen i matlagningen så kan ni ha kul medan ni lagar maten tillsammans.

Kom ihåg: De flesta hotell har ett eget gym och du bör utföra minst 30 minuters träning varje dag. På semester kan det vara väldigt avkopplande att ligga på stranden men det kan också göra att du känner dig trött och stel. Kom ihåg att röra på dig: ta en strandpromenad, yoga, simma eller annan aktivet som passar dig. Drar du iväg på en sightseeing rör du också på dig.

Drick vatten: Vi kan inte säga det tillräckligt många gånger och vi har nämnt det i bloggen flera gånger tidigare. Det är verkligen viktigt! Fyll en FitLine-flaska och drick ordentligt hela dagen. Oavsett om du ska sitta i möte, lata dig på stranden eller gå på en sightseeing genom staden.

 

 

Kommentera

Kommentera


  • Föregående
    Socker - källan till allt ont eller till all glädje?
  • Nästa
    Läsläger efter skolan som förbättrar inlärningen