Ge din hy maximal lyster med FitLine Young Care

Fitline
Nov
02

Att se bra ut gör att du mår bra. Att ha ren, klar hy kan bidra till att öka självkänslan och du kan visa dig från din bästa sida. Det är därför det är så viktigt att ta hand hyn. Särskilt ung hy behöver extra uppmärksamhet med dess exponering för faktorer såsom stress, förorening och smink. Tänk om det fanns en superenkel, helhetsmetod för att underlätta dagliga hudvårdsrutiner så att du får en lysande klar hudton och en ungdomlig lyster?

"Jag älskar att ta väl hand om min hy och tycker att alla borde göra detsamma", säger Romy Fournelle, dansare och distributör på PM-International. Som influencer på sociala medier är hon ett synligt exempel på vilken tid det tar att ta hand om hyn men hon kommer också ihåg att hon kämpade länge innan hon hittade en rutin som passade hennes hy bäst. Tillsammans med kosmetikdirektör Anja Wunder bad vi henne prova nya FitLine Young Care-sortimentet för att visa dig hur du kan införa Cleansing Foam, Peeling Mask and Balancing Cream i din dagliga rutin.

Nyfiken? Så här gör du:

 

 

 

1. Cleansing Foam

Applicera Cleansing Foam morgon och kväll på fuktat ansikte, hals och dekolletage för att rengöra porerna från smink, smuts och överflödigt hudfett. Massera försiktigt in och tvätta bort med ljummet vatten. De naturliga växtextrakten och de speciella tvätt-aktiva aminosyrorna rengör inte bara noggrant och försiktigt utan återfuktar även. ”Förbered hyn för en ny dag och ta bort allt överskottsfett från natten. På kvällen lugnar skummet huden och porerna och tar bort föroreningar och smuts som samlats i huden under dagen. Du kommer att älska den silkeslena, släta hyn efter att du har använt skummet”, säger Anja.

 

2. Peeling Mask 

Är det en peeling? Är det en mask? Det är båda! Anja förklarar: ”Vi ville utveckla en produkt som fungerar effektivt på ytan och som rengörs på djupet samtidigt. Så vi utvecklade denna unika 2-i-1-lösning för strålande, slät och jämn hy”. De runda, mjuka och biologiskt nedbrytbara exfolierande kornen tar försiktigt bort döda hudceller och stimulerar mikrocirkulationen. Den klara vita leran absorberar överskott av talg, miljöföroreningar och rengör porerna.

Applicera den exfolierande masken 1-2 gånger i veckan på ren, torr hy i ansiktet, nacken och dekolletage efter att ha använt Cleansing Foam och massera försiktigt in i huden. Lämna masken på hyn ca 10-15 minuter och skölj sedan med ljummet vatten.

3. Balancing Cream

Balancing Cream är sista steget för att slutföra din nya FitLine hudrutin. Applicera krämen morgon och kväll på ansikte, hals och dekolletage efter rengöring (eller efter att du har tagit bort peelingmasken de dagar du bestämmer dig att exfoliera) och massera in försiktigt. Det geniala, naturliga och aktiva ingredienskomplexet balanserar huden och ger ett perfekt utseende. En extra bonus du kan njuta av: naturliga bioflavonoider som skyddar mot förtidig åldrande hud.

"När det gäller att utveckla en hudvårdsrutin som verkligen får dig att känna dig ren och välvårdad så är dessa produkter helt fantastiska," avslutar Romy, som är mycket positiv till det nya hudvårdssortimentet för ung hy. Hon betonar att införsel av goda hud- och skönhetsvanor i ung ålder är känt för att bidra till ungdomlig hud när du blir äldre.

 

Kommentera

Kommentera