Framtida direktförsäljning

PM International
Nov
29

Långt före starten av GIG-ekonomi eller så kallade digitala nomader gav direktförsäljning tillgång till en flexibel och befriande möjlighet att få mat på bordet samtidigt som konceptet belönade de som investerade mest tid och energi. Ett koncept som fler och fler företag utanför traditionell direktförsäljning nu upptäcker, uppfinner eller anpassar till sin egen affärsmodell. Företag med direktförsäljning har anpassat sig till dessa nya förutsättningar och förbättrat sina villkor. Detta inkluderar en professionell marknadsplan, fler möjligheter för distributörer till goda intäkter samt idéer kring incitament blir mer spännande. Resultat: de verkliga vinnarna i branschen är distributörerna!

 

Alla kan göra det men alla kommer inte klara det

Även om du kanske bara varit medlem i PM-International under en kort tid vet du förmodligen att PM-International tror på att alla kan göra en karriär hos oss! De som inte lyckas kanske letar efter en orsak till varför de inte uppnådde sitt mål. Kanske valde de fel företag eller fel produkt? Vid direktförsäljning är det avgörande att distributören identifierar sig med företagets ideal och värderingar och naturligtvis med produkternas kvalitet.

 

Ställ dig några grundläggande frågor i förväg: Vad är mina förväntningar? Vad är min motivation? Vilka är mina mål? Dessa tre frågor handlar inte om dina kvalifikationer, din utbildning eller bakgrund. De ska inte göra att du tvivlar på dina färdigheter och förmågor. Tvärtom, de är avsedda att motivera dig att fråga dig själv om du har rätt tankesätt för att lyckas. I slutändan, även om direktförsäljning är det enklaste sättet att bli din egen chef, kräver det fortfarande att du blir en företagare där du tar ansvar för din egen inkomst. Kort sagt: din egen chef på gott och ont!

 

Så ja, vissa distributörer gör inte karriär i direktförsäljning. Ofta ger de upp innan de ens har börjat. De kan sakna förmågan att föreställa sig en dröm som går i uppfyllelse men drömmar kommer inte bara till dig medan du sover - åtminstone inte den här typen av drömmar. Det kräver hårt arbete och fullt fokus. Om du arbetar hårt för dina drömmar, låt oss säga i 3 år, kommer de att fortsätta att leva resten av ditt liv. Vi bör inte blunda för att vissa människor har dålig erfarenhet av direktförsäljning. Direktförsäljning har inget med "falska nyheter" att göra och ingår inte i någon stor konspirationsteori. Branschen har haft några svarta får som lovar rikedom, skönhet och berömmelse nästan utan ansträngning, och ja, det är uppenbarligen inte så det fungerar. Punkt. Men vilken bransch har inte svarta får? Tyvärr är det inte olagligt att vara dum ... ????

 

En bra sponsor säger aldrig att allt är enkelt! Det är mycket hårt arbete men det finns också mycket att vinna! Dessutom:

Under de senaste tio åren har direktförsäljningsindustrin bokstavligen exploderat

Det är definitivt värt att undersöka, för en neutral syn på branschen kan ge dig en liten aha-upplevelse. Här är några fakta och siffror:

1 av 20 personer köper produkter genom direktförsäljning     

Nästan tre av fyra distributörer är kvinnor     

År 2018 fanns det mer än 116 miljoner oberoende distributörer över hela världen i branschen     

Branschen genererade en försäljning på nästan 200 miljarder USD totalt 2018     

Sedan 2008 har industrin vuxit med 90%

 

Vem är dessa miljoner människor som arbetar med direktförsäljning och som genererar alla dessa intäkter? Ja, det finns människor som du! Så vad väntar du på? Bli en av oss!

Kommentera

Kommentera


  • Föregående
    Gör ett friskt karriärval med PM-International
  • Nästa
    FitLine satsar på innovation Dagens forskning för morgonsdagens välfärd