FitLine fitnessrutiner med Achim Heukemes, Jana Stewart och Michael Parchment

Sport
Mar
24

Allt handlar om rutiner

Rutiner fungerar faktiskt! Rutiner fungerar dessutom så pass bra eftersom våra hjärnor är programmerade för att behöva automatisering. Det kräver mycket mindre energi än att behöva tänka om och om igen.

Våra framgångsrika FitLine-idrottare har förfinat filosofin om träningsrutiner och de delar den med oss. Kolla in dem nedan! 

 

Achim Heukemes – Fortsätt och spring

Du vet, Achim, han är alltid på språng - bokstavligen. För att orka det varje dag är rutinerna planerade från morgon till kväll. När han vaknar på morgonen börjar Achim, 'The Legend' Heukemes dagen med Basics and Activize - även känd som PowerCocktail, och han har nyligen även börjat komplettera med Munogen. Under dagen när han tränar blandar han en Fitness-Drink med Activize. Genom att lägga till Activize känner han att han har 15% extra syretillförsel. När han ska genomföra en intensiv 6-timmars cykeltur tar han 6 ProShape Amino-kapslar innan start och 6 kapslar efter. Ibland äter han en FitLine-proteinbar. Ibland med choklad, ibland med en annan smak. Det beror mest på hans humör och dagstemperaturen.

Jana Stewart – Tillsammans är vi starka

Jana 'Beasley' Stewart är professionell Bodybuilder från USA och har använt FitLine-produkter i 3 år. När det inte är särskilt motiverade vill hon komma ihåg varför hon deltar vid tävlingarna. Hennes mål är att leva ett långt, hälsosamt och aktivt liv med sin familj. Jana Stewarts fitnessrutiner kretsar alltid kring maximal energi. Hon börjar varje träningspass med ProShape Amino och PowerCocktail som hon dricker under träningen. Efter att ha kämpat sig genom sitt träningspass använder Jana fortfarande den så kallade Black-Roll själv-massagen. Den tänjer inte bara muskulaturen utan hjälper också, precis som Restorate, muskulaturen och ger en lindrigare träningsvärk.

Michael Parchment - Det som inte dödar, gör dig starkare 

Fyrfalldige TAGB World Tae Kwon Do Mastern och personliga tränaren, Michael Parchment från Norge, är en ivrig FitLine-användare. Som idrottare och personlig tränare är det viktigt för honom vilka produkter han använder i sin dagliga rutin och vilka produkter han rekommenderar vidare. Han börjar morgonen med Basics and Activize, vilket ger honom en omedelbar väckningseffekt och mer energi. Men hans absoluta favorit är Munogen och Activize under träningen. Han hävdar att han kan springa utan att stanna, arbeta hårdare och ha bättre konditionsträning. Som personlig tränare påverkar hans rutin även hans kunders rutiner. Det betyder att han vet exakt vad han gör med sin egen kropp och med klientens kropp.

 

Har du skapat några egna FitLine-rutiner?

Vi vill gärna höra vad som fungerar bäst för dig!

Kommentera

Kommentera