FitLine Fitness-Drink - När uthållighet är allt

Fitline
Aug
20

Sweat. Smile. Repeat

"En övning till, kom igen, en sekund till - jag klarar det!" Hur många idrottare upprepar exakt denna mening i huvudet medan de tränar eller tävlar? Det finns bara ett korrekt svar på detta: ALLA! Det ligger i vår mänskliga natur att utforska vår egen mentala och fysiska gräns för att hela tiden försöka bli bättre. Genom att ge din kropp och ditt inre de bästa förutsättningarna för att klara detta är det absolut nödvändigt att ge den mikronäringsämnen. Speciellt inom uthållighetssporter så hjälper FitLine Fitness-Drink kolhydratelektrolytlösningen* kroppen att upprätthålla uthållighet under längre tränings- och tävlingsperioder.

  • NTC® stödjer ett optimalt näringsupptag

3-fas konceptet

  • Intag av mineraler före och efter ansträngning
  • Intag av kolhydrater före och efter ansträngning
  • *Magnesium bidrar till normal muskelfunktion och bidrar till att minska trötthet och utmattning
  • Lättsmält även under hög ansträngning
  • Förbättrat vätskeupptag genom en isotonisk sammansättning

 

 

 

Före. Under. Efter

Kolhydrattillskott är nyckeln vid uthållighetssporter. Ett optimalt kolhydratintag börjar redan före ansträngning. Många kanske kommer ihåg tränaren som tryckte på om att äta en stor tallrik spaghetti till middag dagen innan? Ett optimalt kolhydratintag börjar redan innan träning. Energireserver kan tömmas ganska snabbt. Att inte använda upp kolhydratsreserven under träning hjälper dig att lägga till några extra sit-ups och pull-ups till din vanliga träning. Ett högt kolhydratintag och magnesiumintag stödjer dig optimalt och hjälper dig att återhämta dig snabbare - och att hålla magnesiumförsörjningen uppe efter träningen, för optimalt stöd och snabbare återhämtning.

Felix Tan – Triathlon

”Sammanfattat så förbättrar FitLine Optimalset och Fitness-Drink min energi, koncentration och uthållighet under långa timmars träning. Med hjälp av FitLine-produkterna kan jag njuta av varje lopp med mer självförtroende och energi och därmed får jag bättre resultat i loppet.”

 

Nenad Zimojic – Tennis

 

”Jag ville egentligen bara smaka men jag gillade produkterna omedelbart. Främst använder jag Fitness-Drink mycket, Restorate för min återhämtning och  Basic tillsammans med Activize på morgonen för alla vitaminer jag behöver.”

 

Santeri Sirén – Beachvolleyboll

 

”Jag svettas mycket och jag vet att Fitness-Drink hjälper mig att hålla vätskebalansen i kroppen. Särskilt när vi har rest till varma länder och spelat matcher under varma förhållanden så känner jag mig fortfarande väl försedd med vätska.”

 

Rebecca Leppälahti – Konståkning

 

”Jag brukar dricka min Fitness-Drink i samband med mina träningspass på isen. Den hjälper mig att utföra de allra tuffaste övningarna.”

 

André Reuter – Amerikans fotboll

 

”På tävlingsdagar känner jag mig i toppform, även under extrem värme. Tack vare Fitness-Drink och Activize Oxyplus så har jag inga ”luckor” i min uthållighet.”

 

Sami Laakso – Ishockey

 

”Fitness-Drink är en utmärkt sportdryck under matcher.”

 

Felicia Da Silva – Fotboll

 

"Under träning eller matcher använder jag Fitness-Drink, vilket ger mig mer energi och hjälper mig att upprätthålla samma höga intensitet under hela matchen."

 

 

Många professionella idrottare lovordar FitLines isotoniska Fitness-Drink. De uppskattar inte bara den extra koncentration den ger under träningen, utan även en intern studie avslöjade att 9 av 10 idrottare älskar den goda smaken, och 8 av 10 idrottare värderar Fitness-Drinkens kompatibilitet, även vid hög hjärtfrekvens. Fitness-Drinken är dessutom laktosfri, glutenfri och vegetarisk.

* FitLine Fitness-Drink-recept är sammansatt kring vår patenterade NTC® för ökad biotillgänglighet av de tillsatta mikronäringsämnena. Dessutom är Fitness-Drink noterad på Cologne List®. Du kan använda QR-koden på alla FitLines produktförpackningar för att kontrollera produktens kvalitet och säkerhet.

Vår garanti: Högsta kvalitetskontroll.

Som företag åtar vi oss frivilligt att regelbundet testa alla våra FitLine-produkter för dopingrelevanta anabola och steroidstimulerande ämnen.

* Alla FitLine-tillskott finns på Cologne List®. Denna lista publicerar produkter som har testats av ett av världens ledande laboratorier för analys av kosttillskott för dopingrelevanta ämnen. Mer information finns här: www.koelnerliste.com

Kommentera

Kommentera