FitLine Cell-set: Twist and Pull Massage

Fitline
Maj
11

Celluliter är fett i fibrös bindväv under din hud och syns ofta på baksidan och sidorna av låren. Faktum är att så många som 8 av 10 kvinnor rapporterar att de drabbats av celluliter vilket indikerar att det antagligen är ett fysiologiskt tillstånd, inte ett patologiskt tillstånd. Emellertid kan celluliter bero på en komplicerad kombination av flera olika faktorer såsom hormoner, gener, livsstil och andra faktorer.

 

Myten om behandlingen som botar allt

Eftersom celluliter är ett multifaktoralt tillstånd finns det för närvarande många typer av behandlingar och förmodligen är det bästa sättet att behandla celluliter att kombinera olika typer tillsammans med en balanserad kost och regelbunden träning. Vår rekommenderade behandling som är utvecklad av FitLine är en kombination av vårt Cell-set och en massageteknik som används genom att vrida och pressa dina hudlager.

 

Åtstramande lyft och lugnande vård med Cell-setet

Förutom att ta en Cell-kapsel tillsammans med mycket vätska både morgon och kväll är det också viktigt att massera med Cell-Body Lotion där det behövs morgon och kväll. Oroa dig inte, du kommer att hitta rätt teknik med lite träning. Det viktigaste är att applicera så mycket tryck som möjligt (utan att skada dig själv) genom att massera, klämma och dra i hudlagren som påverkas av celluliter för att stimulera blodcirkulationen i musklerna och huden.

Så här fungerar det (Detta bör göras morgon och kväll)

  1. Ta en Cell-kapsel tillsammans med mycket vätska
  2. Applicera Cell-Body Lotion direkt på drabbade områden och fördela jämnt
  3. Massera det drabbade området med båda händerna och använd vrid- och dragtekniken
  4. Ta tag i det drabbade området med båda händerna och dra uppåt

 

 

Syftet med ”twist and pull”-tekniken är för att manipulera huden och sprida, minska fettansamlingar och slutligen jämna ut ojämnheterna så att huden ser slät ut och känns fastare. Regelbunden träning och en balanserad kost tillsammans med massage hjälper också till för att nå specifika områden.

Kommentera

Kommentera