FitLine Beauty Anti-Aging Boostern Bli yngre inifrån

Fitline
Maj
11

Sann skönhet kommer inifrån. Detta talesätt är i linje med inre värderingar och en sund inställning till oss själva. Men tänk om du kan hjälpa utsidan att återspegla den verkliga skönheten som kommer inifrån?

Vår hud åldras - det är ett faktum. När vi blir äldre minskar cellförnyelsecykeln och därför syns synligt åldrande tecken på vår hy: rynkor, torr hud, en blek och tråkig glans, ojämna och stora porer. En av de främsta orsakerna är den naturliga förlusten av kollagen. Dr. Tobias Kühne, Chief Scientific Officer för PM-International, förklarar: ”Även om vi kan göra mycket utifrån med våra anti-aging produkter har ansiktsvård sina begränsningar. Användning av produkter utifrån är bra för att vårda epidermis, det yttre hudlagret men de djupare hudlagren behöver även stöd inifrån. Det är här det nya kosttillskottet FitLine Beauty, med sin helhetslösning, kommer in i bilden”.

Med Kollagen mot framgång

På senare år har kollagen blivit en eftertraktad ingrediens i skönhetsindustrin. Alla pratar om det och det växer allt mer på folks läppar, bokstavligen! Studier visar att intaget av specifika bioaktiva kollagenpeptider minskar hudens rynkor och ökar hudens elasticitet. Som mål att se ut och känna sig yngre igen har PM-International nu lanserat den nya FitLine Beauty.

Detta unika kosttillskott löses upp i en drink med en utsökt fruktig bärsmak. Den sticker ut med det exklusiva Näringstransport Konceptet (NTC®) för högre biotillgänglighet av ingredienserna. Kollagenpeptider och naturliga växtextrakt från källor som svart ris, kiwi, apelsiner och ananas stödjer en vacker, strålande hud [1]. Dessutom stödjer en speciell kombination av vitaminer och mineraler bindvävnaden och bidrar till friskt hår och naglar [2].

Ta fram det bästa i dig

Om du någonsin har undrat om det är möjligt att dricka sig vacker har du precis hittat svaret. Kom ihåg att vacker hud kräver en hälsosam livsstil. ”Den föryngrande kuren kan inte kompensera för faktorer som alkohol, nikotin, stress eller sömnbrist som främjar åldrande av huden men den hjälper dig att få fram det bästa av dig om du behandlar dig själv och din hy bra”, betonar Anja Wunder, Director of Cosmetics på PM-International. Upplev strålande hud, vackert hår och fina naglar [2] med nya FitLine Beauty.

[1] (1) Oral Intake of Specific Bioactive Collagen Peptides Reduces Skin Wrinkles and Increases Dermal Matrix Synthesis. Skin Pharmacol Physiol 2014;27: 113-119. Proksch et. al.; (2) Oral supplementation with specific bioactive collagen peptides improves nail growth and reduces symptoms of brittle nails. J Cosmet Dermatol 2017;00: 1-7. Hexsel et al.

[2] C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens normala funktion. Biotin bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud. Zink bidrar till att bibehålla normal hud, normalt hår och normala naglar.

 

Kommentera

Kommentera


  • Föregående
    FitLine Cell-set: Twist and Pull Massage
  • Nästa
    En andra chans för Aman Hur PM och World Vision bekämpar undernäring i indiska Bundi