Den ultimata PM-galan

PM International
Sep
07

Schwetzingens slott är något utöver det vanliga: designad för att hålla jämnt strå med det absolut bästa från barockens arkitektur, slottet i Versailles, som tog mer än 40 år att bygga. Slottets alla 500 rum är unika och underbara. Dess trädgårdar tar oss tillbaka till regionens Belle époque.

Vi kan börja med de historiska personer som gick genom dess dörrar, dansade i de glittriga balsalarna eller vandrade genom de stora barrockträdgårdarna, men vad vore viktigast för PM’s 25-årsjubileum? Jo, en gala av episka mått. En av de mest glamorösa galorna som någonsin organiserats för våra hedersgäster och teampartners. Alla var mycket imponerade av det hisnande landskapet som gav en känsla av att ha rest tillbaka till 1700-talet.

Legenden säger att under bröllopsbanketten för elektorn år 1742, var hela 576 gäster inbjudna men endast 84 hade tillstånd till att äta, de andra fick endast titta på. Men även om PMs gala var extremt exklusiv, tog den ett steg in i moderniteten och erbjöd alla 1 000 gäster en mycket välkomponerad meny med noggrant utvalda ingredienser av världskända kockar.

Den utmärkta repertoaren hos orkestern “Heidelberger Sinfoniker” berörde gästernas hjärtan
och bjöd dem in till vacker vals. Herrarnas svarta slipsar och damernas haute couture-klänningar var en fantastisk syn under den orangea tyska solnedgången.

Gästerna äntrade galan på PMs glamorösa, blå matta medan de blev fotograferade likt Hollywoodstjärnor som visar upp kvällens klädsel. De välkomnandes av Rolf och Vicki Sorg, kvällens värdar. I en härlig barockatmosfär, bjöd paret på ett fint välkomsttal: “Jag känner mig hedrad och priviligierad till att inleda denna speciella helg i denna härliga atmosfär på en mycket speciell och historisk plats, tillsammans med de viktigaste personerna i mitt liv”, sade Rolf Sorg.

Efter en rundtur genom de sagolika trädgårdarna, fick gästerna sätta sig ned för middag medan
de var underhållna av ett imponerande artistiskt program från den brittiska elektroniska
stråkkvartetten, Escala.

Det var en kväll full av tacksamhet och erkännande för de PMs extraordinära 25 år. Ett
företag som startades med Rolf Sorgs egna vision, dock inte i det klassiska garaget,
utan i morföräldrarnas källare. I ett försök att sammanfatta detta fantastiska kvartal i ord, fortsatte Rolf: ”Den viktigaste milstolpen var att ta verksamheten från Speyer ut och i världen med PM-Group. Idag är våra FitLine-produkter en symbol för utmärkt kvalitet, erkänd av våra kunder i alla kontinenter, från världens alla hörn. För mig var detta genombrottet för PM-International som globalt företag. Vi hade alla verktyg för att skapa det vi är idag: Global marknadsledare från Europa till världen. Det är vad PM-25 betyder för mig”. Grunderna för en verksamhet och den tänkbart starkaste viljan, tillsammans drivna av en framtidsvision om att göra världen till en bättre plats. Ett bra exempel på att tro på sina drömmar och att aldrig ge upp.

Kvällens mest överväldigade stund var utmärkelseceremonin för en livslång prestation, tillägnat
Rolfs föräldrar, Hedwig och Dieter Sorg. Det var ett känslosamt ögonblick med glädjetårar och
tacksamhet, när föräldrarna uppmärksammades för den stora roll de haft i personutvecklingen. “Mina föräldrar gav mig de bästa lärdomarna för att inte bara bli en entreprenör utan även en ledare och en familjeman”. Hedwig och Dieter lärde Rolf de kärnvärderingar som PM-International står för
idag. Det är verkligen viktigt för ett företag att uppmuntra och respektera de moraliska värderingar och principer inom verksamheten samtidigt som man förbättrar livet för tusentals människor runt om i världen.

Som avslutning fick gästerna uppleva en fantastisk show av färgglada explosioner som lös upp natthimmeln på ett storslaget sätt. Men det viktigaste av allt var känslan av den djupgående vänskapen där teampartners livsberättelser, deras resultat och deras motivation tog PM-Internationals globala business-framgång till den större scenen.

Kommentera

Kommentera


  • Föregående
    PM-International stöttar sina Powerkvinnor – 4 frågor till den arbetande 6-barnsmamman, Kerstin Marent